Beschermen wat het belangrijkst is – Delta Caribe |Bonaire.Nu

2022-08-27 17:44:07 By : Ms. Kelsi Yan

Bedrijfspagina Beveiliging van je huis

Een veilige omgeving op Bonaire én Curaçao. Dat is waar Delta Caribe zich dag en nacht mee bezighoudt. Het bedrijf bestaat bijna tien jaar en heeft ruim 170 medewerkers in dienst. En Delta groeit nog steeds.

Van betrouwbare, opgeleide beveiligers tot geavanceerde alarmsystemen: Delta Caribe heeft alles in huis om elke plek tot een veilige omgeving te maken. Zodat jij zorgeloos kunt doen waar je op dat moment mee bezig bent. Zowel op je werk als privé.

Daarbij zijn mensen natuurlijk onmisbaar. De professionele beveiligers van Delta Caribe zijn de oren en ogen én het visitekaartje van je bedrijf of evenement. Wat kenmerkt deze beveiligers?

Een mensenoog schiet soms tekort: onze beveiligers kunnen niet in iedere ruimte tegelijk op ieder tijdstip van de dag aanwezig zijn. Daarom maakt Delta ook gebruik van de meest betrouwbare beveiligingssystemen. Zo kun je je woning of bedrijfspand onbezorgd achterlaten. Delta werkt met de draadloze systemen van Ajax. Inbraak, brand- en lekdetectie is allemaal mogelijk met dit systeem.

De apparatuur heeft een strak design en is leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Neem contact op voor alle mogelijke beveiligingssystemen en meer informatie.

Een leven lang leren: dat vindt Delta Caribe zeer belangrijk. De eigen Academy, die in 2021 is gestart, leidt medewerkers én andere bedrijven en particulieren op. Van taaltraining tot een EFR-dagcursus. Met ruim tientallen trainingen zijn er mogelijkheden genoeg. De trainingen worden gehouden op locatie bij Kaya Gob N Debrot 92 unit 4A. Liever een in-company training bij jou op het bedrijf? Dat kan natuurlijk ook! Alles is bespreekbaar.

Wil je meer weten van Delta Caribe? Kijk dan op de website Delta Caribe of mail naar [email protected] .

Delta Caribe groeit en is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Opgeleid als beveiliger of niet: je bent van harte welkom! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk op www.deltacaribe.com/join  voor alle vacatures.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder schriftelijke toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Op foto’s rust eveneens copyright.

Lees de Algemene Voorwaarden HIER